Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Nový seriál Slunečná míří k divákůmNový seriál Slunečná míří k divákům Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.01. 2020
Dnes má svátek Zdislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Marinovaný špíz

fotka Marinovaný špíz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Marinovaný špíz:

750 g libového masa  | 1 lžička cukru  | 1 lžička pepře  | špetka chili  | 2 stroužky česneku  | 1 lžíce strouhané cibule  | 4 lžíce vinného octa  | 4 lžíce červeného vína  | 1/2 šálku olivového oleje  | 1 lžička bazalky  | 1/2 lžičky tymiánu  | 1/2 lžičky oregána  | 1 lžička soli

Postup přípravy receptu Marinovaný špíz:

Maso nakrájíme na kostky o straně asi 3 cm a naložíme do marinády připravené prošleháním uvedených přísad kromě soli - tu zamícháme do marinády až nakonec.
Naložené maso uložíme nejméně na 8 hodin do chladu.
Před grilováním je vyjmeme na cedník a necháme okapat do misky. Pak kostky masa navlékneme volně na jehly a grilujeme za častého potírání zbylou marinádou.


Fotky receptu Marinovaný špíz:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinovaný špíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !