Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopová kýta na česneku

Skopová kýta na česneku
29. 07. 2006 Skopové maso ++++++-___
Příprava receptu Skopová kýta na česneku: Skopovou kýtu omyjeme, osušíme a vykostíme. Maso dobře odblaníme a odstraníme tuk. …více»

Rychlá vepřová játra

Rychlá vepřová játra
28. 07. 2006 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Rychlá vepřová játra: Očištěná a omytá játra nakrájíme na velmi tenké plátky. Na pánev dáme rozpustit sádlo a na rozpálené vložíme nakrájená játra. …více»

Telecí maso na paprice

Telecí maso na paprice
27. 07. 2006 Telecí maso +++++-____
Příprava receptu Telecí maso na paprice: Na pánev dáme máslo, necháme rozpustit, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, zasypeme mletou paprikou a dusíme asi 2 minuty. …více»

Vepřové srdce na slanině

Vepřové srdce na slanině
23. 07. 2006 Vnitřnosti ++++++____
Příprava receptu Vepřové srdce na slanině: Na pánvi rozpálíme tuk a na něj vkládáme na nudličky nakrájenou slaninu, kterou necháme zesklovatět. …více»

Segedinský guláš speciál

Segedinský guláš speciál
23. 07. 2006 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Segedinský guláš speciál: Na pánev dáme trochu oleje a rozpálíme na vyšším stupni. Maso zprudka opečeme ze všech stran.  …více»
 

Obalované kuře pečené se šlehačkou

Obalované kuře pečené se šlehačkou
20. 07. 2006 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Obalované kuře pečené se šlehačkou: Omyté a dobře osušené kuře rozčtvrtíme, osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. …více»

Marinované ražniči

Marinované ražniči
20. 07. 2006 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Marinované ražniči: Lehce je naklepeme a nejméně na 30 minut naložíme do marinády, kterou si připravíme smícháním oleje, utřeného česneku, citronové šťávy, soli a pepře. …více»

Francouzská roštěná podle vinaře

Francouzská roštěná podle vinaře
18. 07. 2006 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Francouzská roštěná podle vinaře: Až poté maso osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme cca 10 minut. …více»

Minutkový králík v bramboráku

Minutkový králík v bramboráku
16. 07. 2006 Králičí maso ++++++-___
Příprava receptu Minutkový králík v bramboráku: Omyté a osušené králičí maso nakrájíme na proužky a oloupanou cibuli na kolečka. …více»

Pikantní plátky

Pikantní plátky
12. 07. 2006 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Pikantní plátky: Maso lehce osolíme, naložíme na několik hodin do marinády a uchováme v chladničce. …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !