Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové kapsy (placky) plněné špenátem a kuřecím masem

fotka Bramborové kapsy (placky) plněné špenátem a kuřecím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 59

Použité suroviny receptu Bramborové kapsy (placky) plněné špenátem a kuřecím masem:

200 g kuřecích prsou  | 1 špenát  | 1 cibule  |  česnek  |  sůl, pepř  |  koření dle chuti  | 1 bramborové těsto v prášku  | olej

Postup přípravy receptu Bramborové kapsy (placky) plněné špenátem a kuřecím masem:

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osmahneme na oleji společně s nakrájenou cibulkou. Špenát připravíme dle zvyklostí, dochutíme, smícháme s masem. Můžeme ev. přidat vejce. Doporučuji volit kvalitnější špenát, nikoli "protlak" obsahující moc vody.
Připravíme si bramborové těsto (stačí z prášku, ale můžeme i "domácí") z něhož tvoříme větší placky. Poklademe špenátovo-kuřecí směsí, placky přehneme a okraje dobře přimáčkneme. Smažíme na rozpáleném oleji. Lze konzumovat teplé i studené.


Fotky receptu Bramborové kapsy (placky) plněné špenátem a kuřecím masem:

Bramborové kapsy (placky) plněné špenátem a kuřecím masem
Fotky vložil: IKE 
Hodnocení receptu Bramborové kapsy (placky) plněné
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !