Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česneková kuřecí prsa v jogurtu

fotka Česneková kuřecí prsa v jogurtu
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 73

Použité suroviny receptu Česneková kuřecí prsa v jogurtu:

2 ks kuřecí horní stehna  | 2 lžičky koření bylinkové máslo  | 5 stroužků česnek  | 2-3 lžíce olivový olej  | 1 kelímek bílý jogurt  |  sůl

Postup přípravy receptu Česneková kuřecí prsa v jogurtu:

Připravíme si horní kuřecí stehna, která očistíme pod studenou vodou a potřeme ze všech stran solí.
Marinádu připravíme z většího kelímku bílého jogurtu, oleje, prolisovaného česneku a koření.
Maso v jogurtové marinádě namočíme a uložíme do chladničky klidně na 2 dny, aby se maso proleželo.
Česneková kuřecí stehna v jogurtu dáme i s marinádou do pekáčku a na 200 °C pečeme asi 1 hodinu dozlatova. Během pečení podléváme vývarem.
Podáváme s vařenými brambory, kaší nebo rýží podle chuti.


Fotky receptu Česneková kuřecí prsa v jogurtu:

Česneková kuřecí prsa v jogurtu
Česneková kuřecí prsa v jogurtu
Česneková kuřecí prsa v jogurtu
Česneková kuřecí prsa v jogurtu
Česneková kuřecí prsa v jogurtu
Fotky vložil: oko,neri 
Hodnocení receptu Česneková kuřecí prsa v jogurtu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !