Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drůbeží guláš

fotka Drůbeží guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Drůbeží guláš:

500 g krůtího nebo kuřecího masa ze stehen a prsou  | 3 lžíce oleje  | 1 větší cibule  | 10 žampionů  | 4 lžíce ostrého kečupu  |  sůl  |  mletý černý pepř  |  mletý zázvor  |  mletá sladká paprika  | 500 ml masového či drůbežího vývaru  | 1/2 lžíce hladké mouky  |  mladé celerové lístky

Postup přípravy receptu Drůbeží guláš:

Maso omýt, osušit a rozkrájet na kousky. Rozehřát olej a maso opékat ze všech stran asi 3 minuty. Cibuli oloupat a nakrájet na tenčí kolečka, houby očistit a rozkrájet na plátky. Cibuli a žampiony přidat k masu a zprudka osmahnout.
Potom masovou směs pokapat kečupem, osolit, opepřit, přidat mletý zázvor a mletou papriku a podlít horkým vývarem. Promíchat a dusit na mírném ohni pod poklicí přibližně 30 minut doměkka. Pokud se guláš zdá být příliš řídký, zaprášit ho moukou a ještě chvíli povařit.Podávat s vařenou rýží a ozdobit mladými celerovými lístky.


Fotky receptu Drůbeží guláš:

Drůbeží guláš
Fotky vložil: Marci7 
Hodnocení receptu Drůbeží guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !