Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí roláda v pomalém hrnci

fotka Krůtí roláda v pomalém hrnci
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 240 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Krůtí roláda v pomalém hrnci:

1 kg Krůtí prsa  | špetka soli  | špetka gr. koření bez soli  | 1/2 červená paprika  | 1/2 zelená paprika  | 1 malá konzerva tuňák ve vl. šťávě  | 50 g šunka  | 50 g sýr cihla plátky  | 2 lžíce krenex  | 1 lžíce sójové omáčky

Postup přípravy receptu Krůtí roláda v pomalém hrnci:

Prsa rozkleoeme, posolíme, potřeme krenexem, položíme šunku a sýr, proužky paprik a do střevu tuňáka, zabalíme, spíchneme párátky, zvrchu trošičku také poprášíme gril. kořením a pošplíchneme sójovou omáčkou.
Dále na stupeň dva s jednou deckou vody dělat na 4 hodiny do pomalého hrnce. Maso je velice chutné a šťavnaté.


Fotky receptu Krůtí roláda v pomalém hrnci:

Krůtí roláda v pomalém hrnci
Krůtí roláda v pomalém hrnci
Krůtí roláda v pomalém hrnci
Krůtí roláda v pomalém hrnci
Krůtí roláda v pomalém hrnci
Krůtí roláda v pomalém hrnci
Krůtí roláda v pomalém hrnci
Fotky vložil: Evulka21,beruschka6,BADAČA 
Hodnocení receptu Krůtí roláda v pomalém hrnci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !