Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Biftek na pepři

fotka Biftek na pepři
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Biftek na pepři:

4 ks hovězí pravá svíčková - plátky silné 4 cm  | 2 lžíce sádlo  | 50 g máslo  | 1 lžička solamyl /škrobová moučka/  |  sůl  |  mletý zelený pepř

Postup přípravy receptu Biftek na pepři:

Omyté a osušené plátky mírně naklepeme, osolíme a z obou stran obalíme v mletém pepři, který k masu hodně přitiskneme, aby při další úpravě neopadal.



Takto připravené bifteky prudce opečeme na rozpáleném sádle z každé strany a si 4 minuty. Pak je přendáme na talíře, ve výpeku necháme rozpustit máslo a vmícháme škrobovou moučku. Krátce prohřejeme a nalijeme na bifteky.



Biftek na pepři podáváme s hranolky a ochucenou studenou omáčkou ke grilovaným masům podle naší chuti.


Fotky receptu Biftek na pepři:

Biftek na pepři
Biftek na pepři
Fotky vložil: Mangovka,Marci7 
Hodnocení receptu Biftek na pepři
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka