Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cimrošsko

fotka Cimrošsko
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Cimrošsko:

1/2 kg hovězího př. masa  | 1 1/2 paličky česneku  | 10 dkg špeku  | 1 kečup  | dle chuti: sůl  | dle potřeby: olej a voda

Postup přípravy receptu Cimrošsko:

Maso dáme na 2 hodiny do mléka. Na oleji oroštujeme špek a osolené maso, přidáme postouhaný česnek. Zalijeme vodou a vaříme doměkka. Nakonec přidáme kečum a dle chuti dosolíme.


Fotky receptu Cimrošsko:

Cimrošsko
Cimrošsko
Cimrošsko
Cimrošsko
Cimrošsko
Cimrošsko
Cimrošsko
Cimrošsko
Cimrošsko
Cimrošsko
Fotky vložil: Natural,Torta,lemurka 
Hodnocení receptu Cimrošsko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles