Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Haše

fotka Haše
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Haše:

600 g hovězí maso přední  | 1 lžíce sádlo  | 2 ks cibule  | 4 lžíce strouhanka  | 4 ks vejce  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Haše:

Maso omyjeme a pokrájíme na kousky. Vaříme v hrnci v osolené vodě doměkka. Měkké maso vyjmeme a vývar si uschováme na přípravu polévky nebo jako základ k omáčce. Okapané maso umeleme na masovém strojku. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme umleté maso, osolíme a opepříme. Vmícháme strouhanku a postupně i vejce. Za stálého míchání necháme vejce srazit. Haši podáváme s vařenými brambory a kompotem.


Fotky receptu Haše:

Haše
Haše
Fotky vložil: evabel,alenab 
Hodnocení receptu Haše
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !