Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí dušené

fotka Hovězí dušené
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Hovězí dušené:

500 gramů hovězího zadního  | 4 lžíce oleje  | 500 ml červeného vína  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | 1 lžička celého černého pepře  | 1/2 celeru  | 250 gramů šalotky  | 1 mrkev  |  sůl

Postup přípravy receptu Hovězí dušené:

Maso nakrájíme na plátky a osolíme. V pekáči rozpálíme olej, přidáme nakrájenou zeleninu a krátce orestujeme. Až zelenina zezlátne vmícháme protlak a 250 ml červeného vína a dusíme dokud se tekutina nevypaří. Do zeleniny vložíme osolené maso, posypeme kuličkami pepře a přiklopíme. V troubě pečeme asi 45 minut. Šalotky oloupeme a spolu se zbylým vínem prudce svaříme a pak podusíme doměkka. Podušené šalotky přidáme k masu a pečeme v troubě ještě asi 20 minut. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Hovězí dušené:

Hovězí dušené
Hovězí dušené
Fotky vložil: Vikitorie,Marci7 
Hodnocení receptu Hovězí dušené
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !