Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto se dvěma druhy masa

fotka Rizoto se dvěma druhy masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Rizoto se dvěma druhy masa:

4 sáčky rýže  | 300 g hovězího masa  | 300 g vepřového masa  | 3 červené papriky  | 1 cibule  | 2 lžíce oleje  | 3 vejce natvrdo  | 150 g sýra

Postup přípravy receptu Rizoto se dvěma druhy masa:

Sáčky rýže uvaříme podle návodu. Maso nakrájíme na malé kostičky a uvaříme každé zvlášť v osolené vodě.
Zatím na oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájená vajíčka a papriku.
Rýži propláchneme, nasypeme do větší mísy, přidáme maso a vše z pánve. Promícháme a dochutíme solí a pepřem. Sypeme strouhaným sýrem.


Fotky receptu Rizoto se dvěma druhy masa:

Rizoto se dvěma druhy masa
Rizoto se dvěma druhy masa
Rizoto se dvěma druhy masa
Rizoto se dvěma druhy masa
Rizoto se dvěma druhy masa
Rizoto se dvěma druhy masa
Rizoto se dvěma druhy masa
Rizoto se dvěma druhy masa
Rizoto se dvěma druhy masa
Rizoto se dvěma druhy masa
Fotky vložil: Vlamape,Marci7,Natural,tajnostii,damami,alenab,Vikitorie 
Hodnocení receptu Rizoto se dvěma druhy masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !