Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí na kopru

Jehněčí na kopru
27. 06. 2009 Jehněčí maso ++________
Příprava receptu Jehněčí na kopru: Odblaníme maso a prošpikujeme slaninou, posolíme, opepříme prolisovaným česnekem a vložíme na rozehřátý olej. Prudce opečeme, podlijeme horkou vodou, posypeme koprem a dusíme asi 20 minut pod pokličko ... …více»

Čevapčiči z jehněčího

Čevapčiči z jehněčího
26. 06. 2009 Jehněčí maso +++++_____
Příprava receptu Čevapčiči z jehněčího: Oloupeme česnek a cibuli, nadrobno nakrájíme a na másle na pánvi osmažíme. Namleté maso smícháme se směsí z pánve a přidáme vejce. Osolíme, opepříme s důkladně propracujeme. Navlhčenýma rukama vytvaru ... …více»

Jehněčí pečeně na rozmarýnu

Jehněčí pečeně na rozmarýnu
25. 06. 2009 Jehněčí maso +++_______
Příprava receptu Jehněčí pečeně na rozmarýnu: Do masa připraveného na pečení vetřeme rozmarýn, pepř, česnek a trochu oleje. Necháme odležet v chladu. Poté kýtu opečeme, osolíme, přidáme kousek másla (případně snítku čerstvého rozmarýnu), podlijem ... …více»

Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z nivy

Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z nivy
25. 06. 2009 Jehněčí maso ++-_______
Příprava receptu Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z nivy: Osolené maso dám do pekáčku, podleju vodou, přidám nakrájenou cibui a česnek. Přiklopim a dusím v troubě. Během pečení maso polévám vydušenou sťávou. Když je měkké posypu ho tymiánem, přikryju a nechá ... …více»

Jehněčí kotlety na boloňský způsob

Jehněčí kotlety na boloňský způsob
13. 06. 2009 Jehněčí maso ++++-_____
Příprava receptu Jehněčí kotlety na boloňský způsob: Kotlety mírně vyklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích se solí a ve strouhance. Na oleji vypražíme, na ubrousku necháme okapat, přeložíme na plech a obložíme plátkami šun ... …více»
 

Pečené kůzlečí maso s nádivkou

Pečené kůzlečí maso s nádivkou
13. 06. 2009 Jehněčí maso ++++++-___
Příprava receptu Pečené kůzlečí maso s nádivkou: Maso osolíme. V hrudi uděláme kapsu, naplníme ji nádivkou a zašijeme. Kapsa nesmí být příliš plná, aby při pečení nepraskla. Na pekáči rozpustíme máslo a slaninu a opečeme maso ze všech stran. Podlévá ... …více»

Jehněčí kýta plněná vejci

Jehněčí kýta plněná vejci
11. 06. 2009 Jehněčí maso +++++++___
Příprava receptu Jehněčí kýta plněná vejci: Větší jehněčí kýtu vykostíme, odstraníme z ní tuk a protkneme ji slaninou. Vyhloubíme dutinu - kapsu, vsuneme do ní vařená vejce na tvrdo s odkrojenými špičkami a pevně zašijeme. Na pekáči rozškvaříme ... …více»

Rolovaný jehněčí hřbet s ricotta raviolou, hráškem, špenátem a omáčkou bagna cauda

Rolovaný jehněčí hřbet s ricotta raviolou, hráškem, špenátem a omáčkou bagna cauda
10. 06. 2009 Jehněčí maso +++++++___
Příprava receptu Rolovaný jehněčí hřbet s ricotta raviolou, hráškem, špenátem a omáčkou bagna cauda: Do jehněčího hřbetu zabalíme orestované houby společně se špenátem a upečeme pomalu na pánvi společně s bylinkami do růžova. Z mouky, žloutků a olivového oleje vypracujeme těsto, necháme odležet a vyv ... …více»

Jehněčí hřbet s česnekovým krémem, opečené masové tomaty, vařené bramborové knedlíky s pažitkou

Jehněčí hřbet s česnekovým krémem, opečené masové tomaty, vařené bramborové knedlíky s pažitkou
10. 06. 2009 Jehněčí maso +++++_____
Příprava receptu Jehněčí hřbet s česnekovým krémem, opečené masové tomaty, vařené bramborové knedlíky s pažitkou: Jehněčí hřbet očistíme a ochutíme, velice zprudka opečeme a necháme dopéci při 70 °C asi 20 minut. Česnek opečeme a přidáme med. Necháme rozdusit a vše rozmixujeme na hladké pyré. Masové tomaty očistí ... …více»

Dva v kravatě - Jehněčí kolínko

Dva v kravatě -  Jehněčí kolínko
6. 06. 2009 Jehněčí maso +++++++++_
Příprava receptu Dva v kravatě - Jehněčí kolínko: Jehněčí kolínka opláchneme, osušíme a odstraníme přebytečný tuk a blanky. Ostrým nožem oddělíme a oškrábeme maso z horní části kosti (zhruba 3 cm od okraje). Maso se během pečení stáhne a kost se obna ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !