Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuchařská pohotovost - Souvlaki

fotka Kuchařská pohotovost - Souvlaki
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuchařská pohotovost - Souvlaki:

1 kg jehněčí kýty  |  čerstvé oregano  |  majoránka  |  olivový olej  |  citronová šťáva  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Kuchařská pohotovost - Souvlaki:

Rozmixujeme jemné lístky oregana a majoránky, olej, citrónovou šťávu, sůl a pepř. Směs nalijeme na očištěné a nakrájené kousky jehněčího masa a necháme několik hodin marinovat v ledničce.
Naložené maso pak napichujeme na jehly a opékáme na grilu, na rožni nebo na pánvi.

Pro zajímavost:
Na souvlaki v Řecku narazíte doslova na každém kroku. Mnohdy se ale liší nejen použitým druhem masa a koření, ale i způsobem servírování. Někde se podává samostatně, jinde už bez špejlí či jehel v rozkrojené pitě společně se zeleninou.



Čtěte také článek o Kuchařské pohotovosti:

Kuchařská pohotovost zachrání vaše oslavy!




Fotky receptu Kuchařská pohotovost - Souvlaki:

Kuchařská pohotovost - Souvlaki
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Kuchařská pohotovost - Souvlaki
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka