Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený králík

fotka Pečený králík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pečený králík:

4 porce králíka  | dle chuti česnek  |  sůl  | 2 cibule  |  sádlo  |  bobkový list  |  pepř černý celý

Postup přípravy receptu Pečený králík:

Čtyři porce králíka omyjeme, odblaníme. V misce si utřeme česnek se solí a co nejvíce tímto potřeme králičí maso.
Do pekáčku si dáme nakrájenou cibuli, kousek sádla (oleje), bobkový list, celý pepř a připravené maso.
Pro lepší chuť můžem přidat kousek bůčku.
Malinko podlijeme vodou a dáme péct do trouby.


Fotky receptu Pečený králík:

Pečený králík
Pečený králík
Pečený králík
Pečený králík
Pečený králík
Fotky vložil: Mangovka,Natural,hanina51 
Hodnocení receptu Pečený králík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !