Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pněný zelný list

fotka Pněný zelný list
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Pněný zelný list:

1/2 kg mletého masa  | 1 sáček vařené rýže  | 2 vajíčka  | 1 větší hlávka zelí  | 1 rajský protlak  | 1 cibule na kostičky  | 15 dkg slaniny kostičky

Postup přípravy receptu Pněný zelný list:

Rýže, maso, cibule, vajíčka a koření se smíchá. Okořeníme dle vlastní chuti. Hlávku zelí obereme od poškozených listů a spaříme cca 5 minut. Po vychladnutí rozebereme na jednotlivé listy, naplníme je směsí a zabalíme. Na dno velkého hrnce nalijeme větší plechovku protlaku a listy vyskládáme do hrnce. Zalijeme vodou, přidáme cukr a ocet dle chuti a vaříme asi 30 minut. Servírujeme s naloženými okurkami, případně překrojíme napůl a přelijeme lehce lákem z okurek.


Fotky receptu Pněný zelný list:

Pněný zelný list
Pněný zelný list
Pněný zelný list
Pněný zelný list
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Pněný zelný list
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !