Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buřtguláš

fotka Buřtguláš
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Buřtguláš :

0,5 kg točeného salámu (slovenský točený, kabanos...)  | 1 cibule  | 1 konzerva rajčatového protlaku  | 1/2 kostky bujónu  | 1 lžička hladké mouky  | 1/2 hrníčku mléka  |  olej  |  sůl  |  majoránka

Postup přípravy receptu Buřtguláš :

Cibulku zpěníme na trošce oleje a na ní osmahneme na kostky nakrájený točený salám, přidáme bujón, rajčatový protlak, podlijeme vodou a chvíli dusíme. Nakonec přidáme mléko se lžičkou hladké mouky a povaříme. Podle chuti dosolíme, můžeme přidat trochu majoránky nebo bazalky. Podáváme s těstovinami, brambory nebo pečivem. Dobrou chuť!


Fotky receptu Buřtguláš :

Buřtguláš
Buřtguláš
Buřtguláš
Buřtguláš
Buřtguláš
Buřtguláš
Fotky vložil: tvackova1,Bezinka,hanina51 
Hodnocení receptu Buřtguláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle