Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzský zapečený květák

fotka Francouzský zapečený květák
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Francouzský zapečený květák:

1 menší květák  | 50 g šunky  | 70 g eidamu  | 1 vejce  | 150 ml nízkotučného mléka  |  sůl, pepř, petrželová nať

Postup přípravy receptu Francouzský zapečený květák:

Květák mírně povaříme ve slané vodě, následně prošpikujeme šunkou a sýrem. Druhou polovinu sýra nastrouháme a rozvaříme v mléce, do vychladlé směsi vmícháme vejce a nasekanou petrželku. Směsí potřeme prošpikovaný květák, posypeme ještě trochou sýra a zapečeme do zlatova v troubě cca 20 minut, při teplotě 200 stupňů (el. trouba).



Fotky receptu Francouzský zapečený květák:

Francouzský zapečený květák
Francouzský zapečený květák
Fotky vložil: Vlamape 
Hodnocení receptu Francouzský zapečený květák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !