Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lahůdkově zapečený květák s bylinkami

fotka Lahůdkově zapečený květák s bylinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Lahůdkově zapečený květák s bylinkami:

1 květák  | 100 g šunky  | 100 ml kysané smetany  | 100 g sýra  | 1 konzerva žampiónů  | 2 stroužky česneku  | 1/2 cibule  | 1 dcl vývaru z květáku  | 3 vejce  |  sůl

Postup přípravy receptu Lahůdkově zapečený květák s bylinkami:

Květák si trochu povaříme ve slané vodě a 1 dcl vývaru si necháme. Pekáč vymažeme máslem, nandáme hrubě nasekaný květák, nastrouhanou šunku (nebo salám), posypeme česnekem nakrájeným na plátky, nakrájenou cibulí, žampióny a nasekanými bylinkami, osolíme a všechno v pekáčku promícháme. Do hrnečku si dáme kysanou smetanu, zředíme jí vývarem z květáku (1 dcl), přidáme vajíčka a rozšleháme, nalijeme navrch, zasypeme strouhaným sýrem a dáme péct do vyhřáté trouby tak na 40 minut, až je vršek do světlehněda.



Fotky receptu Lahůdkově zapečený květák s bylinkami:

Lahůdkově zapečený květák s bylinkami
Lahůdkově zapečený květák s bylinkami
Fotky vložil: Bezinka 
Hodnocení receptu Lahůdkově zapečený květák s bylinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !