Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Utopenci z točeného salámu

fotka Utopenci z točeného salámu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Utopenci z točeného salámu:

750 g točeného salámu  | 1 malá hlávka bílého zelí  | 4 cibule  | Na nálev  | 3,5 dcl vody  | 4 kuličky nového koření  | 1 bobkový list  | 1 feferonka  | 4 kuličky pepře  |  sůl

Postup přípravy receptu Utopenci z točeného salámu:

Nejprve si připravíme nálev, který krátce povaříme a necháme vychládnout.
Točený salám nakrájíme na špalíky, podélně rozkrojíme napůl a každou polovinu několikrát nařízneme ale nedokrojíme. Zelí nakrouháme, cibuli nakrájíme na tenká kolečka a spolu se zelím promícháme. Do větší lahve vrstvíme salám a zelí s cibulí, pak zalijeme vychládlým nálevem i s kořením a necháme v lednici proležet několik dní, alespoň 3 dny.


Fotky receptu Utopenci z točeného salámu:

Utopenci z točeného salámu
Utopenci z točeného salámu
Utopenci z točeného salámu
Utopenci z točeného salámu
Utopenci z točeného salámu
Utopenci z točeného salámu
Fotky vložil: jirajanka,alenab,filipi,sámo 
Hodnocení receptu Utopenci z točeného salámu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !