Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vinná klobása na pivu

fotka Vinná klobása na pivu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Vinná klobása na pivu:

1 kg vinné klobásy  | 300 ml černého piva  | 1 lžíce ostré hořčice  | 3 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Vinná klobása na pivu:

Vinnou klobásu rozdělíme na porce, každou svineme do spirály a propíchneme špejlí, aby držela pohromadě. Na pánvi si rozpálíme olej a klobásové spirály na něm po obou stranách trochu opečeme (ne moc). Předáme je do zapékací misky a zalijeme pivem, ve kterém jsme rozmíchali hořčici. Vložíme do trouby a zapékáme asi 20 minut.
Během této doby si připravíme jako přílohu třeba bramborovou kaši a rychlý oběd je hotov.


Fotky receptu Vinná klobása na pivu:

Vinná klobása na pivu
Vinná klobása na pivu
Vinná klobása na pivu
Vinná klobása na pivu
Vinná klobása na pivu
Vinná klobása na pivu
Vinná klobása na pivu
Vinná klobása na pivu
Vinná klobása na pivu
Vinná klobása na pivu
Vinná klobása na pivu
Fotky vložil: MichelePrg,Vlaďuša,Vlamape,beruschka6,evabel 
Hodnocení receptu Vinná klobása na pivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !