Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brněnské řízky

fotka Brněnské řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Brněnské řízky:

4 ks silnější plátky vepřové kýty (po 100-120 g)  |  sůl  |  hladká mouka  | 3 ks vejce  |  strouhanka  |  olej na smažení  | 1 lžíce másla  | 80 g šunky  | 50 g hrášku  |  petrželka

Postup přípravy receptu Brněnské řízky:

1) Silnější řízky podélně nařízneme a velmi zlehka naklepeme.
2) Na másle opečeme nakrájenou šunku a hrášek, přidáme 1 rozšlehané vejce, osolíme a mícháme do mírného zhoustnutí. Přidáme nadrobno nakrájenou petrželku.
3) Kapsy naplníme, okraje sepneme jehlami nebo párátky a řízky obalíme v mouce, vejcích a strouhance. Smažíme je z obou stran na rozehřátém oleji dozlatova. Brněnské řízky podáváme s bramborovu kaší.


Fotky receptu Brněnské řízky:

Brněnské řízky
Fotky vložil: BADAČA 
Hodnocení receptu Brněnské řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !