Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Domácí prejt z libového bůčku

fotka Domácí prejt z libového bůčku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Domácí prejt z libového bůčku:

1 kg bůčku libového  | 1 cibule  | 10 rohlíků  | 8 str. česneku  | 1 konzerva játrové paštiky  |  majoránka  |  sádlo  |  pepř  |  sůl  | trocha rajčatového protlaku  |  angl. slanina  |  šunk. salám

Postup přípravy receptu Domácí prejt z libového bůčku:

Libovější bůček nakrájíme na velmi tenké plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme směsí na rožnění.
Rajčatový protlak osolíme a smícháme s prolisovaným česnekem a chilli kořením.
Na dno zapékací misky dáme máslo a rozložíme 1/3 plátků masa. Zasypeme 1/2 množství nakrájené cibule, zakryjeme 1/2 plátků anglické slaniny. Slaninu potřeme 1/2 ochuceného protlaku a zakryjeme 1/2 plátků šunkového salámu. Celý postup zopakujeme ještě jednou. Nahoru pak rozložíme zbylé plátky masa.
Pečeme asi 3/4 hodiny.


Fotky receptu Domácí prejt z libového bůčku:

Domácí prejt z libového bůčku
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Domácí prejt z libového bůčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !