Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené vepřové na kmíně

fotka Dušené vepřové na kmíně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušené vepřové na kmíně:

500 g vepř. plecka  |  sádlo nebo jiný tuk  | 100 g cibule  | 50 g hladké mouky  |  sůl  |  kmín  | 1/2 l vývaru

Postup přípravy receptu Dušené vepřové na kmíně:

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na tuku do hněda, přidáme na kostky nakrájené vepřové maso, osolíme, přidáme kmín a za občasného míchání dusíme ve vlastní šťávě. Když je šťáva vydušena na tuk, zalijeme ji trochou vývaru a maso dodusíme do měkka. Měkké maso vyndáme ze šťávy, tu zaprášíme moukou, osmažíme do hněda, zalijeme, důkladně rozmícháme a dobře povaříme. Uvařenou omáčku přecedíme na maso a ještě krátce povaříme.



Fotky receptu Dušené vepřové na kmíně:

Dušené vepřové na kmíně
Fotky vložil: mihol 
Hodnocení receptu Dušené vepřové na kmíně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !