Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Guláš na černém pivu

fotka Guláš na černém pivu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Guláš na černém pivu:

700g vepřového masa  | 3 cibule  | 3 lžíce oleje  | 1 lžíce kmínu  | 100g rajského protlaku  | 2 lžíce mleté papriky  | 200ml černého piva  | 50g najemno nastrouhaného tvrdého chleba  | 2 stroužky česneku  |  sůl  |  pepř  | 1/2 lžičky chilli koření

Postup přípravy receptu Guláš na černém pivu:

Vepřové maso nakrájejte na menší kousky. Cibule oloupejte a nasekejte najemno. V hrnci rozehřejte olej a cibuli s kmínem na něm osmahněte dohněda. Přidejte kostky masa a ze všech stran je orestujte. Do hrnce přilijte rajský protlak, posypejte paprikou a promíchejte. Nakonec maso zalijte pivem, přiklopte a duste doměkka. Guláš zahustěte strouhaným chlebem, dochuťte česnekem, solí, pepřem a chilli kořením. Ještě krátce povařte.


Fotky receptu Guláš na černém pivu:

Guláš na černém pivu
Guláš na černém pivu
Guláš na černém pivu
Guláš na černém pivu
Guláš na černém pivu
Guláš na černém pivu
Guláš na černém pivu
Fotky vložil: damami,MichelePrg,piskotik 
Hodnocení receptu Guláš na černém pivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !