Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křupavý bůček

fotka Křupavý bůček
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Křupavý bůček:

600 g vepřového bůčku s kůží  |  sůl  |  pepř  | 1 cibule  | 150 g kořenové zeleniny  | 2,5 dl masového vývaru  | 1 lžíce hladké mouky  |  olej

Postup přípravy receptu Křupavý bůček:

Bůček umyjeme, osušíme, osolíme, vložíme do pekáče, podlijeme vodou, přikryté pečeme 30 minut. Bůček vybereme, kůži ostrým nožem nařežeme do mřížky, opepříme, vložíme zpět do výpeku. Očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kostičky a uložíme kolem bůčku, podlijeme masovým vývarem a odkryté upečeme do křupava. Maso pravidelně poléváme výpekem. Hotové maso vyndáme, výpek zahustíme hladkou moukou, rozmíchánou ve trošce vody. Podáváme s bramborovým knedlíkem.


Fotky receptu Křupavý bůček:

Křupavý bůček
Křupavý bůček
Křupavý bůček
Křupavý bůček
Křupavý bůček
Křupavý bůček
Křupavý bůček
Křupavý bůček
Křupavý bůček
Křupavý bůček
Fotky vložil: Natural,filip,tvackova1,hanina51,evulaS33 
Hodnocení receptu Křupavý bůček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle