Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naložené maso

fotka Naložené maso
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Naložené maso:

1 kg vepřová kýta, plec nebo kotlet - dle chuti  | 2 ks vejce  | 1a půl lžička sůl  | půl lžičky pepř  | 1 lžička solamyl  | 1-2 lžičky kečupu  | 1-2 lžičky hořčice

Postup přípravy receptu Naložené maso:

Ingredience smícháme, pokud lák bude moc hustý, přidáme trochu oleje. Maso naklepeme, naložíme láku a necháme přes noc odležet. Pak maso osmažíme jako minutku. Je to jednoduchý recept, se kterým je úspěch zaručen. Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Naložené maso:

Naložené maso
Naložené maso
Naložené maso
Naložené maso
Fotky vložil: BADAČA,meluzína 
Hodnocení receptu Naložené maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda