Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená žebra po selsku

fotka Pečená žebra po selsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pečená žebra po selsku:

1500 g vepř. bůčku s kostí  | 150 g cibule  | 50 g škvařeného sádla  | 30 g česneku  | 15 g soli  | 1,5 g kmínu  | 1,5 g pepře  | 1,5 g gril. koření  |  voda

Postup přípravy receptu Pečená žebra po selsku:

Opláchnutá masitá žebra nakrájíme na jednotlivé porce i s kostí.
Na plátky pokrájenou, oloupanou cibuli vložíme do pekáče a orestujeme ji na sádle, dorůžova.
Orestovanou cibuli zastříkneme vodou a pak na ni vyskládáme osolená, grilovacím kořením a mletým černým pepřem posypaná, žebra.
Přidáme rozetřený česnek a maso mírně okmínujeme.
Poklopem zakrytý pekáč vložíme do trouby a pečeme cca 120 minut při teplotě kolem 180 °C.
V průběhu pečení podle potřeby žebra podléváme trochou vody, aby se nám cibule nepřipálila a výpek nezhořkl.
Při servírování žebra přeléváme šťávou z výpeku, kterou necedíme!


Fotky receptu Pečená žebra po selsku:

Pečená žebra po selsku
Pečená žebra po selsku
Pečená žebra po selsku
Pečená žebra po selsku
Fotky vložil: damami,mirta 
Hodnocení receptu Pečená žebra po selsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !