Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené koleno na černém pivě

fotka Pečené koleno na černém pivě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 135 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Pečené koleno na černém pivě:

1 cibule  | dle chuti: česneku  | 2 vepřová kolena  | dle chuti: nové koření a sůl  | 2 černá piva  | 1 bobkový list

Postup přípravy receptu Pečené koleno na černém pivě:

Kolena osolíme a nařízneme kůži. Potřeme je rozdrceným česnekem a vložíme do pekáče. Přidáme cibuli pokrájenou nadrobno, česnek vcelku, nové koření, bobkový list a podlijeme jedním pivem. Pekáč dáme do vyhřáté trouby a přikryjeme poklicí nebo druhým pekáčem a přikryté pečeme asi hodinu a půl. Podléváme pivem. Asi po hodině a půl odklopíme horní díl pekáče a pečeme za stálého podlévání ještě půl hodiny. Po dvou hodinách by kolena měla být hotová. Podáváme s chlebem, hořčicí a křenem.


Fotky receptu Pečené koleno na černém pivě:

Pečené koleno na černém pivě
Pečené koleno na černém pivě
Pečené koleno na černém pivě
Pečené koleno na černém pivě
Pečené koleno na černém pivě
Pečené koleno na černém pivě
Fotky vložil: jessynka,Vlaďuša,uznevim,vilka 
Hodnocení receptu Pečené koleno na černém pivě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !