Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené sele

fotka Pečené sele
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pečené sele:

1 sele  | 60 g másla  | 60 g slaniny  |  sůl  |  kmín  | 200 ml piva  |  brambory jako příloha

Postup přípravy receptu Pečené sele:

Sele rozřízneme na břichu k prvnímu žebru, vykucháme, vymyjeme, vysolíme a pokmínujeme. Dutinu břišní naplníme žemlemi, zašijeme a po délce propíchneme dlouhou špejlí. Pekáč vymastíme máslem nebo slaninou, příčně položíme 2 vařečky, na ně dáme sele, potřeme máslem a položíme na hřbet. Při pečení potíráme slaninou, máslem a pivem. Asi po hodině pečení obrátíme hřbetem nahoru a s průběžným potíráním dopečeme. Trouba nesmí být příliš horká, aby se nenadělaly puchýře. Jinak je musíme propíchnout. U hlavy musíme zvlášť dobře propéct a ouška při tom chráníme papírovými kornoutky. Celkem pečeme asi 2 až 2,5 hodiny. Hotové rozstříháme, upravíme do původního tvaru na mísu a podáváme.


Fotky receptu Pečené sele:

Pečené sele
Pečené sele
Pečené sele
Fotky vložil: roskovce,Natural 
Hodnocení receptu Pečené sele
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !