Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený bůček

fotka Pečený bůček
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Pečený bůček :

1kg bůčku s kůží  |  kmín  |  sůl  |  voda na podlévání

Postup přípravy receptu Pečený bůček :

Vepřový bůček rozdělíme na pásy asi 10 až 15 centimetrů široké, opláchneme a posolíme jen z vnitřní stran - kůži nesolíme. Takto upravené maso položíme kůží na nasekané vepřové kosti narovnané na pekáči, podlijeme vařící vodou a pečeme v rozpálené troubě. Když je maso (vrchní část) zabarvená do zlatova, obrátíme bůček kůží navrch. Měkkou kůži nakrájíme na úzké plátky, okořeníme, posolíme a dopečeme bez podlévání. Solením se kůže vysuší a stane se křehkou. Pečený bůček podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem a doplníme hlávkovým zelím.


Fotky receptu Pečený bůček :

Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Fotky vložil: berunaa,sylver,Natural,jirajanka,martikam,zanedz,BADAČA,damami 
Hodnocení receptu Pečený bůček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !