Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Provensálské opečenky

fotka Provensálské opečenky
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Provensálské opečenky:

5 plátků vepřového masa  |  hladká mouka  |  provensálské koření  | trochu mléka  | 2 vejce  |  sůl  |  pepř  |  mletá paprika

Postup přípravy receptu Provensálské opečenky:

Maso omyjeme a nakrájíme na silnější nudličky. Dáme do misky, kde maso pořádně prosolíme a opepříme. Připravíme si těstíčko - do mísy nalijeme trochu mléka, přidáme vejce a zahustíme hladkou moukou tak, aby jsme měli řidší těstíčko. Přidáme mletou papriku a provensálské koření. Promícháme a v těstíčku obalujeme maso. Ihned smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s brambory.


Fotky receptu Provensálské opečenky:

Provensálské opečenky
Fotky vložil: pelda 
Hodnocení receptu Provensálské opečenky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle