Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ražniči v pekáčku

fotka Ražniči v pekáčku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Ražniči v pekáčku:

500 g kýty (plecko)  | 100 g nakrájené uzené kýty  | 100 g nakrájeného gothaje  | dle potřeby kečup  | 1 lžička sladké papriky  | 3/4 lžičky pálivé papriky  | 3/4 lžičky pepře  |  sádlo (olej)  |  voda na podlití  | 1 velká cibule  | 150 g tvrdého sýra  |  alobal

Postup přípravy receptu Ražniči v pekáčku:

Maso nařežeme přes vlákna na plátky, naklepeme, mírně osolíme. Do pekáče (na plech) dáme sádlo a poklademe masem. Další vrstvu tvoří uzená kýta. Další vrstvu tvoří oloupaná a nakrájená na plátky cibule. Navršené vrstvy polijeme ochucenným kečupem (asi 6 lžic kečupu, sladká paprika, pálivá paprika, pepř). Poklademe gothajem. Alobal ustřihneme na velikost pekáčku a přehneme přes okraj a pečeme ve vyhřáté troubě při 200 °C asi 45 minut. Před vyndáním přidáme na plátky nakrájený sýr a chvíli necháme rozpéct. Podáváme s hranolky nebo s rýží.


Fotky receptu Ražniči v pekáčku:

Ražniči v pekáčku
Ražniči v pekáčku
Ražniči v pekáčku
Ražniči v pekáčku
Ražniči v pekáčku
Fotky vložil: MichelePrg,piskotik 
Hodnocení receptu Ražniči v pekáčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !