Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ražniči v trojobalu

fotka Ražniči v trojobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Ražniči v trojobalu:

2 klobásy  | 300 g eidamu  | 3 cibule  |  tatarka  | 250 g slaniny  | 500 g vepř. kýty  |  sůl  |  pepř  |  tuk na smažení  |  trojobal

Postup přípravy receptu Ražniči v trojobalu:

Vepřové maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Potom je rozkrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Nakrájíme na kousky tvrdý sýr, slaninu, popř. klobásku a na kolečka cibuli.
Potom postupně napichujeme na jehly připravené ingredience v pořadí v jakém uznáme za vhodné. Jestliže máme vše zpracované, tak si připravíme trojobal jako na řízky a vše obalíme. Do trouby si připravíme pekáček s rozehřátým tukem, do kterého ražniči narovnáme a pečeme do zhnědnutí asi při 180 °C.
Ražniči v trojobalu podáváme s brambory nebo kaší.


Fotky receptu Ražniči v trojobalu:

Ražniči v trojobalu
Ražniči v trojobalu
Ražniči v trojobalu
Ražniči v trojobalu
Fotky vložil: Jindřiška8,gargamel 
Hodnocení receptu Ražniči v trojobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !