Použité suroviny receptu Rizoto s kukuřicí a hráškem:
3 sáčky rýže
| 1 konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě
| torchu koření
| 1 větší konzerva hrášku
| 1 větší konzerva kukuřice
| 1 cibule
| trochu oleje
Postup přípravy receptu Rizoto s kukuřicí a hráškem:
Dáme vařit rýži podle návodu na krabičce. Oloupeme si cibuli a nakrájíma na jemno. Dáme do rozpáleného oleje cibuli. Necháme zbarvit do zlatova. Konzervu s masem ve vlastní štávě nakrájíme na kostečky a dáme do hrnce. Dále přidáme kukuřici a hrášek. Okořeníme nejlépe vegetou protže jsou v tom i bylinky. A můžeme vypnout. Uvařenou rýži dáme do hrnce a promícháme. Můžeme podávat s okurkem nebo salátem. Dobrou chuť!