Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ruská podžárka

fotka Ruská podžárka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Ruská podžárka:

750 g vepřové kýty nebo plece  | 250 g jablek  | 1/2 l vývaru z kostky (nejléope vepřová šťáva)  | 2 cibule  |  sádlo  |  hl. mouka  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Ruská podžárka:

Vepřové maso nakrájíme na nudličkya prudce opečeme na sádle. Přidáme cibuli nasekanu na drobno, osolíme, opepříme a osmahneme. Přidáme pokrájená jablka, zalijeme vývarem a zahustíme moučným máslem (kousek másla obalíme v mouce a vložíme k masu). Dusíme do měkka, podáváme s brambory.


Fotky receptu Ruská podžárka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ruská podžárka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle