Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sýrový španělský ptáček

fotka Sýrový španělský ptáček
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sýrový španělský ptáček:

4 silnější plátky kotlety  | 10 dkg eidamu  | 10 dkg uzeného sýra  | 10 dkg nivy  | 1 vejce  | 1 lžíce hořčice  | 200 ml smetany na vaření  | 2 lžíce hladké mouky  | špetka pepře  | špetka soli  | dle potřeby voda  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Sýrový španělský ptáček:

Maso naklepeme na tenké plátky, osolíme, opepříme a potřeme hořicí. Na každý plátek masa položíme čtvrtku vajíčka a špalíček sýrů, niva, eidamu a uzeného sýra. Smotáme a zavážeme nití. Cibuli nakrájenou na kostičky osmahneme a přidáme ptáčky, které zprudka osmahneme, zalijeme vodou a dusíme do měkka. Potom si smícháme smetanu s hladkou moukou, zahustíme a necháme dalších 15 minut povařit. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Sýrový španělský ptáček:

Sýrový španělský ptáček
Sýrový španělský ptáček
Sýrový španělský ptáček
Sýrový španělský ptáček
Sýrový španělský ptáček
Sýrový španělský ptáček
Sýrový španělský ptáček
Fotky vložil: Loty,Nandiči 
Hodnocení receptu Sýrový španělský ptáček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka