Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso dušené na čerstvých žampionech

fotka Vepřové maso dušené na čerstvých žampionech
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Vepřové maso dušené na čerstvých žampionech:

4 vepřové plátky  | 15-20 dkg žampionů  | 1 cibule  | 1 lžíce sádla  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Vepřové maso dušené na čerstvých žampionech:

Naklepané, osolené, opepřené vepřové plátky orestujeme z každé strany na sádle s cibulkou, přidáme oloupané žampiony pokrájené na plátky, chvíli restujeme a pak zalijeme horkou vodou. Dusíme až je maso měkké. Poté plátky vyjmeme a zahustíme buď hladkou moukou rozmíchanou ve vodě, nebo hotovou jíškou. Povaříme ještě 10 minut.


Fotky receptu Vepřové maso dušené na čerstvých žampionech:

Vepřové maso dušené na čerstvých žampionech
Fotky vložil: LENČA611 
Hodnocení receptu Vepřové maso dušené na čerstvých
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !