Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové na žampiónech a paprice

fotka Vepřové na žampiónech a paprice
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové na žampiónech a paprice:

3/4 kg vepřové kýty  | 2 červené papriky  | 6 žampiónů  | 2 gulášové kostky  | 1 cibule  |  pepř  | 6 stroužků česneku  |  sladká paprika

Postup přípravy receptu Vepřové na žampiónech a paprice:

Na oleji zpěníme cibuli. Přidáme maso nakrájené na kostky a osmahneme. Přidáme česnek, pepř, gulášové kostky, sladkou papriku a malinko podlijeme. Přidáme žampóny a papriku nakrájené na proužky. Zalijeme vodou a vaříme do změknutí. Když je maso měkké, dochutíme dle potřeby a zahustíme jíškou. Příloha: rýže, brambory, knedlík


Fotky receptu Vepřové na žampiónech a paprice:

Vepřové na žampiónech a paprice
Vepřové na žampiónech a paprice
Vepřové na žampiónech a paprice
Vepřové na žampiónech a paprice
Vepřové na žampiónech a paprice
Vepřové na žampiónech a paprice
Vepřové na žampiónech a paprice
Vepřové na žampiónech a paprice
Vepřové na žampiónech a paprice
Fotky vložil: katyakaty,kozaroza,uznevim,ivasupik 
Hodnocení receptu Vepřové na žampiónech a paprice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !