Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové řízečky

fotka Vepřové řízečky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Vepřové řízečky:

60 dkg vepřové kýty  |  event.krkovice  | 5 dkg polohrubé mouky  | 10 dkg strouhanky  | 1-2 vejce  | 1 lžíce piva  | 2 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Vepřové řízečky:

Maso nejprve omyjeme a osušíme. Pak z něho nakrájíme plátky, které na okrajích nařízneme. Řízečky lehce naklepeme na sílu asi 5 mm, obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích s pivem a nakonec ve strouhance. Takto připravené řízečky potřeme olejem a vložíme do nahřáté Zepter pánve, kterou jsme nahřívali 5 minut na středním stupni. Ihned přepneme na minimum. Smažíme z každé strany 3-4 minuty. Takto upravené řízečky jsou velmi šťavnaté a kůrčička křupavá.


Fotky receptu Vepřové řízečky:

Vepřové řízečky
Vepřové řízečky
Vepřové řízečky
Vepřové řízečky
Vepřové řízečky
Vepřové řízečky
Vepřové řízečky
Vepřové řízečky
Vepřové řízečky
Vepřové řízečky
Fotky vložil: beruschka6,BADAČA,kacice,vilka,Nandiči,kozaroza 
Hodnocení receptu Vepřové řízečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !