Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výborný zabíjačkový guláš

fotka Výborný zabíjačkový guláš
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Výborný zabíjačkový guláš:

6 kg vepř. plecka  |  drcený kmín  |  pepř  |  sůl  |  nové koření  | 2 l zabijačkového vývaru  | 1,5 kg cibule  | 150 g hladké mouky  | 500 g sádla  |  brzlík  |  játra  |  mozeček  |  podhrdlí

Postup přípravy receptu Výborný zabíjačkový guláš:

Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno a pak ji orestujeme na sádle.
Nakrájíme maso na menší kousky (kromě mozečku, ten dáváme až na konec), mírně ho osolíme a pak přidáme k cibuli, dusíme cca 60 minut.
V této fázi maso dle chuti okořeníme novým kořením, drceným kmínem a pepřem, opět přisolíme.
Zalijeme horkou polévkou z masa na ovar (2 l), přidáme mozeček a opět dusíme do úplného změknutí masa.
Nakonec guláš zahustíme zaprášením hladké mouky přímo do guláše, chvíli provaříme.


Fotky receptu Výborný zabíjačkový guláš:

Výborný zabíjačkový guláš
Výborný zabíjačkový guláš
Výborný zabíjačkový guláš
Fotky vložil: Vikitorie,meluzína 
Hodnocení receptu Výborný zabíjačkový guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !