Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Neapolská játra

fotka Neapolská játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Neapolská játra:

20 lžic kečupu sladkého  | 500 g vepřových jater  |  olej  | 12 str. česneku  |  sůl

Postup přípravy receptu Neapolská játra:

Nejprve si oloupeme asi 12 stroužků česneku, nakrájíme ho na plátky a orestujeme na pánvi.

Na česnek přidáme opláchnutá a na kostičky nakrájená vepřová, hovězí nebo kuřecí játra, zprudka je osmažíme a zalijeme kečupem, trošku přisolíme, podusíme asi 10 minut.

Takto připravená neapolská játra můžeme podávat. Nejčastěji s hranolky, rýží nebo s bramborem.


Fotky receptu Neapolská játra:

Neapolská játra
Neapolská játra
Fotky vložil: Vlamape,Bezinka 
Hodnocení receptu Neapolská játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek