Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maďarský kančí guláš

fotka Maďarský kančí guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Maďarský kančí guláš:

700 g černé zvěřiny z krku nebo plece  | 1 cibule  | 5 lžic sádla  | 1 lžička sladké mleté papriky  | dle potřeby: vývar  | dle chuti: majoránka  | 2 stroužky česneku  | 1 lžíce hladké mouky  | dle chuti: sůl a kmín

Postup přípravy receptu Maďarský kančí guláš:

Drobně nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova, přidáme sladkou mletou papriku, po zpěnění přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme je. Osolíme, okmínujeme a dusíme při mírném podlévání doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme hladkou moukou, osmažíme, přilijeme trochu vývaru, rozmícháme a povaříme. Nakonec přidáme majoránku a utřený česnek. Podáváme nejlépe s vařenými brambory a nakládanými houbami.


Fotky receptu Maďarský kančí guláš:

Maďarský kančí guláš
Maďarský kančí guláš
Maďarský kančí guláš
Maďarský kančí guláš
Maďarský kančí guláš
Maďarský kančí guláš
Maďarský kančí guláš
Maďarský kančí guláš
Fotky vložil: Natural,damami,tajnostii,Torta,lemurka 
Hodnocení receptu Maďarský kančí guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !