Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Maso na hříbkách

fotka Maso na hříbkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Maso na hříbkách:

300 g vepřové kýty  | 2 bílky  | 1 lžička škrobové moučky  | 1lžička čerstvého zázvoru  | 1 lžice sójové omáčky  |  olej  | 1 cibule  | 150 g hub ( žampionů )  | 50 g burských oříšků  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Maso na hříbkách:

Vepřové maso nakrájíme na tenké proužky. Naložíme do marinády z( bílků, sójové omáčky, sůli,zázvoru a pepře.
Promícháme a necháme uležet 1/2 hod.
Na oleji zpěníme cibuli a houby, osolíme a opepříme a dusíme do měkka.
Na jiné pánvi opékame maso, až bude měkké. Nakonec ho doplníme houbami,opraženými burskými oříšky.


Fotky receptu Maso na hříbkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maso na hříbkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !