Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Maso na staroněmecký způsob

fotka Maso na staroněmecký způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Maso na staroněmecký způsob:

1500g hovězího masa z kýty  |  mletý černý pepř  | 500g mrkve  | 8 petrželí  | 1 cibule  | 3ks voňavého hřebíčku  | 1 láhev tmavého piva  | 50g másla  |  sůl  | 1/2 litru masového vývaru (instant)  | 1 lžíce maizeny  | 6 lžic zakysané smetany  |  špetka cukru

Postup přípravy receptu Maso na staroněmecký způsob:

Maso z každé strany opepříme a dáme do většího hrnce. Mrkev a petržel očistíme, opláchneme a nakrájíme. Cibuli očistíme, nařežeme na osminky a spolu s hřebíčkem přidáme k masu, zalijeme pivem, přikryjeme a na dva dny dáme uležet do ledničky. Maso každý den obrátíme na druhou stranu. Po uležení vyjmeme, zlehka osušíme, dáme do pekáče. Troubu předehřejeme na 220 stupňů Celsia, plynovou na stupeň 3. Rozpustíme máslo, maso jím polijeme, osolíme. Přikryté vložíme do předehřáté trouby, pečeme asi 1 a 1/2 hodiny, přičemž čas od času poléváme přecezeným pivním nálevem. Zeleninu přidáme k masu 30 minut před dopečením. Hotové maso spolu se zeleninou vyjmeme z pekáče a odložíme na teplé místo. Vypečený tuk v pekáči rozředíme zbylým nálevem a masovým vývarem, který jsme připravili podle návodu na obalu tak, aby bylo šťávy půl litru. Dochutíme solí, pepřem a cukrem. Necháme krátce převařit a zahustíme maizenou, kterou jsme vymíchali v malém množství studené vody. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu, více už nevaříme. Maso nakrájíme na plátky, podáváme s omáčkou, zeleninou, jako přílohu doporučujeme houskové knedlíky.


Fotky receptu Maso na staroněmecký způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maso na staroněmecký způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !