Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Maso paní sládkové

fotka Maso paní sládkové
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Maso paní sládkové:

400 g vepřového masa z kýty nebo plece  | 3 lžíce sádla  | 1 velká cibule  |  sůl  |  drcený kmín  |  oregano  |  hladká mouka  | 100 g paprikované klobásy (čabajská, dunajská)  | 1 světlé pivo

Postup přípravy receptu Maso paní sládkové:

Maso nakrájíme na drobnější kostičky. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na polovinu a nakrájíme na půlkolečka. V kastrolu rozpálíme sádlo, opečeme na něm cibuli dozlatova a přidáme nakrájené maso. Osolíme, okořeníme a ve vlastní šťávě dusíme téměř doměkka. Ke konci dušení přidáme oloupanou a na plátky nakrájenou klobásu, lehce vše zaprášíme hladkou moukou, osmahneme a poté zalijeme pivem. Promícháme a necháme ještě asi 10 – 15 minut provařit. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.


Fotky receptu Maso paní sládkové:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maso paní sládkové
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !