Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Maso ve vinném těstíčku

fotka Maso ve vinném těstíčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Maso ve vinném těstíčku:

50 g žampiony  | 50 ml víno bílé  | dle chuti: sůl a pepř  | 100 g játra drůbeží  | 1 ks žloutek  | 500 g kýta vepřová  | dle potřeby: olej  | 50 g sýr smetanový  | dle chuti: paprika mletá  | 2 ks vejce  | 100 g maso uzené  | 3 lžíce mouka hladká

Postup přípravy receptu Maso ve vinném těstíčku:

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Játra nakrájíme na malé kostičky, uzené maso také, v misce smícháme játra, uzené, sýr a žloutek, směs osolíme a ochutíme paprikou. Náplň rozdělíme na řízky a pečlivě je upevníme párátky nebo provázkem. Smícháme dohromady vejce, mouku, víno a rozšleháme dohladka. Do těstíčka přidáme jemně pokrájené žampióny, řízky v něm obalíme a smažíme je zvolna v oleji.



Fotky receptu Maso ve vinném těstíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maso ve vinném těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !