Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Masové koule z jehněčího

fotka Masové koule z jehněčího
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Masové koule z jehněčího:

2 vejce  | 4-5 krajíců suchého bílého chleba  |  voda  | 1 velká cibule, nakrájená najemno  |  šťáva z 1 citrónu  | 10 g natrhané petrželky a máty  | 5 g soli  | 5 g kmínu  | 1 kg mletého jehněčího (ne moc tučného)

Postup přípravy receptu Masové koule z jehněčího:

Odstraníme kůrky z krajíců a namočíme chléb do vody. Vajíčka dáme do velké mísy a přidáme rozmočený vymačkaný chléb, cibuli, citrónovou šťávu, koření a maso. Vše řádně promícháme a necháme v ledničce asi hodinu odstát.
Mokrýma rukama ze směsi tvarujeme menší koule, které mírně zploštíme a smažíme po obou stranách. Podáváme teplé.


Fotky receptu Masové koule z jehněčího:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Masové koule z jehněčího
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !