Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Masový špíz s broskvemi

fotka Masový špíz s broskvemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Masový špíz s broskvemi:

500 g vepřové panenky  | dle chuti: sůl a mletý pepř  | dle potřeby: olej  | 2 broskve  | 2 červené papriky  | Jogurtová omáčka:  | 300 g bílého jogurtu  | 1 lžíce hořčice  | 1 lžička kečupu  | dle chuti: sůl a pepř  | dle chuti: citronová šťáva  | dle chuti: kopr

Postup přípravy receptu Masový špíz s broskvemi:

Maso umyjeme, odblaníme a nakrájíme na přiměřené kousky. Osolíme, opepříme a potřeme olejem. Broskve vypeckujeme, nakrájíme na osminky, papriku na velikost masových kousků. Na dřevěné špejle střídavě napichujeme broskev, maso a papriku. Na rozehřátém oleji opékáme ze všech stran asi 10 minut.
Jogurtová omáčka: jogurt, hořčici, kečup, sůl, pepř a citronovou šťávu rozšleháme a přimícháme nasekaný kopr.
Špízy podáváme s jogurtovou omáčkou.
Příloha:
Hranolky, opečené brambory, krokety.


Fotky receptu Masový špíz s broskvemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Masový špíz s broskvemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !