Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Medailonky s ananasem a ementálem

fotka Medailonky s ananasem a ementálem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Medailonky s ananasem a ementálem:

150 - 200 g kompotovaný ananas  | 1 lžíce máslo  | 100 g ementál  | 600 g vepřová panenka  | dle chuti: mletý bílý pepř a sůl  | 100 g šunka  | 1 lžíce olej

Postup přípravy receptu Medailonky s ananasem a ementálem:

Z panenky nakrájíme plátky, které z obou stran lehce naklepeme, osolíme a poprášíme pepřem.

Na pánvi rozehřejeme olej s trochou másla a panenky po obou stranách krátce opečeme.

Plátky masa z pánve ihned vyjmeme a obložíme scezenými plátky ananasu. Ananas ještě překryjeme plátkem šunky a zasypeme strouhaným ementálem. Vložíme do pekáče a v předehřáté troubě grilujeme dozlatova.

Příloha k tomuto pokrmu by měla být především z brambor. Nesmí chybět zeleninová obloha.



Fotky receptu Medailonky s ananasem a ementálem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Medailonky s ananasem a ementálem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !