Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Medový špenát

fotka Medový špenát
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Medový špenát:

4 velké brambory  | 4 šalotky  | 3 lžíce podzemnicového oleje  | 350 g hub šitake  | 2 stroužky česneku  | 350 g špenátových listů  | 2 lžíce sherry  | 2 lžíce medu  | 100 g modrého sýru

Postup přípravy receptu Medový špenát:

Brambory uvaříme do poloměkka, podélně rozpůlíme a vydlabeme. Na pánvi osmažíme nakrájenou šalotku a houby šitake. Přidáme česnek a mladé špenátové listy. Po zvadnutí listů přidáme směs medu a sherry, kterou jsme před tím rozmíchali v misce. Směsí špenátu a hub plníme vydlabané brambory a zapékáme modrým sýrem.


Fotky receptu Medový špenát:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Medový špenát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !